K létu jaksi přirozeně patří lehčí jídla. Pokud patříte mezi milovnice středomořské kuchyně, teď si přijdete na své.
CO BUDEME POTŘEBOVAT:
1,5 kg slávek
olivový olej
0,5l vína
4 stroužky česneku
50 g másla
3 menší šalotky
pár cherry rajčat
rozmarýn
sůl
černý pepř
petrželka
Mohlo by vás zajímat: Nadýchané tvarohově povidlové buchty: Zkuste přidat jednu ingredienci, aby vydržely dlouho čerstvé

POSTUP:
Slávky namočíme na 10 minut do vlažné vody. Mezitím si orestujeme šalotku s česnekem na olivovém oleji. Přidáme rajčata. Potom zalijeme vínem, necháme vařit a vložíme slávky s rozmarýnem. Podusíme 5-8 minut, dokud se slávky neotevře. Přimícháme máslo, osolíme a opepříme podle chuti.
https://zenysnu.cz/kritizoval-ho-i-guverner-japonske-centralni-banky-bitcoin-opet-oslabil/
https://zenysnu.cz/pomaha-s-tlakem-nespavosti-i-rakovinou-jaky-vliv-ma-na-cloveka-hudba/
https://zeny50.cz/social-media-marketing-for-franchises-is-meant-for-women/